5 favorit produkter til fotoshoot

Share This Post

5 favorit produkter til fotoshoot

I mandags var jeg på fotoshoot og det vil jeg gerne dele med dig.

Det var det (toplækre) nye, danske tøjmærke AMOV Apparel,  der skulle have lavet billeder af deres efterårs kollektion med smukke modeller fra Unique Models.

Du kan se Behind The Scenes billeder længere nede.

Looket på modellerne skulle være naturligt og casual, og særligt sund og lækker hud var i fokus, og jeg brugte flere af mine yndlingsprodukter til netop at opnå det.

Her er minTOP 5 favorit produkter til fotoshoot

5 favorit produkter til fotoshoot1. Embryolisse Lait-Creme Concentré er en favorit i mange makeup artisters kit verden over, og den er også blevet en af mine favoritter. Den er fugtgivende og fungerer som et perfekt underlag til makeup. På fotoshoots har man typisk en halv time til makeuppen og derfor skal huden hurtig gøres klar til makeup, og den creme man bruger skal derfor hurtig absorberes og efterlade huden blød og lækker, og det gør den.

 

 

 

5 favorit produkter til fotoshoot2. Glominerals Luxe Liquid Foundation er en mineral foundation, der indeholder diamant pulver, der bl.a. giver en fantastisk glød til huden og reflekterer lyset så looket bliver blødt og lækkert, og reducerer synligheden af rynker og fine linjer. Jeg er vild med det look den giver huden og valgte at undlade pudder ovenpå, for at få optimal effekt.

 

 

 

5 favorit produkter til fotoshoot

3. Glominerals Contour Kittet laver smuk, blød og naturlig contouring og highlight, og til looket her brugte jeg også den lyse shiny farve som highlight i den inderste øjenkrog, samt på kindbenet og let på amorbuen.

 

 

 

 

5 favorit produkter til fotoshoot

 

 

4. Nilens Jord Duo Concealer brugte jeg især til herremodellen, til at dække lidt mørke rande under øjne samt et par røde knopper hist og her. Den er helt fantastisk fordi den er så cremet og ligger smukt på huden, og har været en af mine favoritter i mange år.

 

 

 

5 favorit produkter til fotoshoot

 

5. Glominerals The Mint Balm var helt uundværlig til alle modellernes vintertørre læber, der fik en god omgang da jeg gik i gang med at lægge makeup, så de blev bløde og lækre.

 

 

 

 

 

Behind The Scenes fra fotoshootet

Der er noget helt særligt over at være på fotoshoot. Fotografen er klar med lys, lamper og kamera. Modellerne er klar til lækre poses. MAkeup artisten er klar til at lave lækkert hår og makeup. Og kunden, her designeren bag tøjet er klar til at style modellerne fra top til tå.

Der er run på, og vi startede dagen i studiet hos fotografen kl. 10.00 og lukkede og slukkede kl. 20.00.

Fantastisk dag.

Drømmer du også om at blive makeup artist og komme til at arbejde kreativt med makeup, skønhed og styling?

Så kan du læse mere her, og snuppe din plads på uddannelsen, hvis du vil gøre alvor af din drøm.

5 favorit produkter til fotoshoot

 

5 favorit produkter til fotoshoot

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder