3 uundværlige makeup produkter der gør en forskel

3 uundværlige makeup produkter primer lidprimer mist spray

Share This Post

3 uundværlige makeup produkter der gør en forskel

Jeg har lige startet et nyt hold op på makeup artist uddannelsen og modul handler bl.a. om produkter og teknikker til at lave smuk, naturlig hud med.

Med andre ord så har vi fokus på makeup til huden, så den ligner hud (og ikke en maske), og samtidig er dækket så den ser sund og frisk ud, og holder så længe som muligt. Og lige præcis det, at få makeuppen til at holde længe, er der 3 produkter der hjælper med.

Eleverne kan vælge at købe et professionelt makeup kit fra glominerals, og i kittet er et udvalg af mine yndlingsprodukter, og dem vil jeg dele med dig i det her indlæg.

#1 Face primer

gloprimerEn face primer er et genialt lille produkt fordi den har flere forskellige funktioner i din makeup.

Først og fremmest gør den, at din base i makeuppen, altså din foundation, concealer mv. holder længere, og ligger flot på din hud, hele dagen.

Men den matterer også det område du kommer den på, så hvis du har tendens til at skinne på fx. kinder, næse, hage eller pande så vil du elske denne her.

Og sidst så fungerer primeren også som en slags grunder i din makeup som giver en mere ensartet hud i overfladen, og dermed også en foundation der ligger sig flottere på huden.

#2 Lid primer

glominerals lidprimerLid primeren (øjenlågs primeren) fra Glominerals er et af mine absolut favorit produkter, som jeg faktisk ikke kan forstå at jeg har kunne leve uden.

Primeren til øjenlåget er helt uundværlig når du lægger en øjenskygge, og den har flere forskellige funktioner.

Først og fremmest gør den, at øjenskyggen ikke samler sig i globelinjen i løbet af dagen, hvilket samtidig betyder at din øjenskygge holder meget bedre.

Samtidig fungerer den også som et perfekt underlag til din øjenskygge, der bliver mere klar i farven og blender smukkere og nemmere sammen.

 

#3 Hydration Mist

Fugt spray Hydration Mist fra GlomineralsFugtighedssprayen er et helt uundværligt produkt særligt når du bruger mineral makeup, og særligt når du skal lave en smuk, naturlig og holdbar hud i makeuppen.

Den tilfører fugt og hjælper med at binde makeuppen til huden, samtidig med at den også sørger for at mineralerne fordeler sig mere ensartet og gør det nemmere at arbejde med produkterne.

Den kan både bruges inden makeuppen, undervejs og til slut, for at give et mere fugtet (og ikke pudret look) og for at fiksere makeuppen og opnå at den holder længere.

 

 

 

Alle produkter kan købes på sundskønhed.dk og hvis du skriver Anja Laursen i rabat kode feltet, får du 10% på hele din ordre.

 

Indlægget indeholder affiliate links

 

 

 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder