3 tips til efterårets makeuptrends

Peach farvet blush er efterårets hit

Share This Post

3 tips til efterårets makeuptrends

Peach farvet blush er efterårets hitJeg elsker peachfarvet – og jeg kan faktisk også ret godt lide efteråret.

Blæst i håret.

Regn og rusk.

Lange gårture.

Hygge, og stearinlys.

Og julen der sniger sig stille og roligt ind på en.

Og i dag går de to ting, efteråret og peach farvet, hånd i hånd i tip #1 af mine 3 tips, til din efterårsmakeup.

#1. Fersken på kinderne.

En af mine absolut favorit farver, når det kommer til blush/rouge er fersken farvet, og derfor gør det mig da også ekstra glad at se den udråbt,Peach farvet blush fra glominerals til en af efterårets skønhedstendenser.

Den smukke orangefarvede blush kan (som ingen anden blush) friske op og give liv til ansigtet på en blød og naturlig måde, og så klæder den nærmest alle.

Jeg er fan af denne her fra Glominerals, i farven papaya, der har den helt rigtige fersken farve.
Farven er også super smuk som highlight i din øjenskygge, da den fremhæver både blå og grønne øjne, og samtidig giver et smukt, blødt og feminint look. Og nåååå ja, så elsker jeg den også på læberne, altså ferskenfarvet lipgloss.

 

 

#2. Brede, naturlige bryn

Der har længe været fokus på brede, fyldige bryn, og mens tendensen har været, at de gerne måtte være skarpe i optegning og plukning, må de gernBryn kit fra glomineralse være mere tilfældige og naturlig i formen nu.

Et bryn skal indramme øjet, og løfte og åbne op, og det kan det også sagtens, uden at være skarpt optegnet – og det bløde, mere naturlig look klæder også de fleste.

Fyld dem let ud med en brynfarve og børst dem igennem med en spiralbørste.

Med bryn kittet her fra glo minerals får du et komplet bryn kit, i en praktisk lille taske.

Her er både pincet, spiralbørste og pensel til optegning. Der er to forskellige farver, så du altid har den rigtige nuance, og deruvoder er der en voks til at kolde bynet på plads med, samt en highlihgter, til at duppe på lige under brynet, for at give et optisk løft til øjet. Genialt.

 

#3. Bløde, rosa læber

Dine læber må som udgangspunkt altid gerne se sunde og velplejede ud og her i efteråret er der fokus på produkter med en skøn, naturlig og feminin rosa tone, i et ikke alt for skinnende look.

rosa læbestift fra glomineralsJeg er selv ret glad for mine lipsgloss fra Glominerals, og selv om det ikke rammer det lidt mere matte look, efterårets tendenser peger på, så er DENNE HER en fast del af mit eget makeup kit, fordi  den giver læberne den smukkeste, naturlige og lækre farve.

Men for at ramme tendensen med de mere rosa, let matte læber, rammer denne her i farven Rose Petal plet, og giver smukke, naturlige læber med et let feminint look

Så den har (for en periode) overtaget pladsen i mine taske, og jeg kan ret godt lide den cremede følelse, den giver, der fugter læberne og holder længere end en lipgloss. .
HUSK – du finder alle produkterne på sundskønhed.dk og hvis du skriver Anja Laursen i rabat kode feltet, får du 10% på dine indkøb.

 

Og god fornøjelse med efterårets makeup 🙂

Drømmer du om at blive makeup artist – så tjek holdstart i Århus og København forår 2016 ud, lige her.

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder