3 spørgsmål og svar om makeup artist uddannelsen i Århus

3 spørgsmål og svar om makeup artist uddannelsen i Århus

Share This Post

3 spørgsmål og svar om makeup artist uddannelsen i Århus

Her får du lige 3 af de spørgsmål jeg er blevet stillet, siden jeg åbnede op for tilmelding til august holdet – samt mine svar på dem.

1. Kan man godt tage uddannelsen uden at have noget som helst erfaring med makeup i forvejen, altså vil jeg godt kunne følge med, uden at komme bagud?

SVAR: Ja, selvom uddannelsen også henvender sig til frisører, kosmetologer og materialister, samt andre med passion for makeup, så starter vi helt fra bunden og lærer produkter, teknikker og makeup look trin for trin, med fokus på de krav der stilles, når du arbejder med makeup professionelt som makeup artist. Så derfor er det ikke noget problem at du ingen erfaring har, men det stiller selvfølgelig lidt større krav til din træning hjemme, og at du er villig til at yde en indsats, for at blive dygtig. Du har jo videoer med ALT undervisningen, ud over de 10 undervisningsdage vi er sammen, så du til hver en tid kan gå tilbage og træne det, du synes er svært, eller som du gerne vil blive endnu dygtigere til.

2. Starter du et hold på Sjælland?

SVAR: Nej, jeg kører kun hold i Århus, men til gengæld er der på hvert hold elever fra hele landet, pt fra Falster, København og Thyholm, og tidligere fra Sønderborg, Esbjerg og Frederikshavn, og fordi det blot er 10 dage på 5 måneder du eleverne skal være fysisk til stede i Århus, kan det godt lade sig gøre og de fleste tager en overnatning hver gang, enten hos venner eller familie, eller på et billigt hotel.

3. Får jeg et diplom som bevis på at jeg er makeup artist?

SVAR: Ja, du får et diplom når du har bestået de 3 eksamener der er på uddannelsen. Der er en lille, skriftlig prøve, samt 2 praktiske prøver (den ene med ekstern censor), som tilsammen sikrer, at de elever jeg uddanner og sender videre ud i branchen, har et vist niveau og kan leve op til de forventninger og krav der er til en makeup artist.

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder