10 gode grunde til at tage makeup artist uddannelsen

10 gode grunde til at tage Makeup artist uddannelsen

Share This Post

10 gode grunde til at tage makeup artist uddannelsen

Makeup artist uddannelsen i Århus og København er for alle, der interesserer sig for skønhed og makeup – og drømmer om at blive makeup artist.

Uddannelsen er både for dig, der har lidt (eller meget) erfaring med makeup i forvejen, men som måske mangler papiret på at du kan, og ekstra selvtillid i dit arbejde med makeup, samt til dig, der slet ingen erfaring har med makeup i forvejen.

Og hvis du er frisør, kosmetolog, materialist eller stylist er uddannelsen en helt genial kombination, der giver dig nye muligheder i dit nuværende job.

Her er der 10 gode grunde til at tage makeup artist uddannelsen.smokey eyes i flere udgaver

1. Du lærer at lægge makeup så du kan arbejde med det professionelt. Du lærer håndværket og teknikkerne fra bunden, og får en grundig og seriøs uddannelse. Ikke bare et dagskursus eller to, men en dybdegående uddannelse, der ruster dig til at arbejde som makeup artist.

2. Du får masser af nye muligheder i skønhedsbranchen, fx indenfor brude og fest makeup, rådgivning og salg, kurser for private, men også indenfor show, reklamefoto og film, TV og mulighed for at arbejde for store internationale firmaer som Mac, Bobbi Brown, Lancôme osv.

3. Du forbedrer dine muligheder

  • for en læreplads som frisør, kosmetolog eller materialist
  • for et job i skønhedsbranchen
  • for at klare dig i konkurrencen som selvstændig i din branche.

4. Du kan give dine kunder en bedre service fordi du også kan tilbyde dem makeup på et professionelt niveau og sender et signal til dem om, at du følger med tiden og udvikler dig.

5. Du får et diplom på at du er makeup artist og at du kan det, der kræves for at kunne arbejde professionelt med makeup til foto, film, tv, reklame, show, brude og masser af andre opgaver.

6. Du får et energiboost, som smitter af på alt andet du laver, og det betyder at du selv mere positivt på dit liv, job og omgivelser, men også at dine omgivelser kan mærke, at du er i gang med noget godt.

7. Du giver dig selv nye udfordringer, hvilket gør at du udvikler dig og forbedrer dine evner og muligheder generelt.

8. Du investerer i dig selv og din fremtid, og det betyder at du kommer et skridt foran de andre i din branche, som ikke gør noget nyt.

9. Du viser dine kunder, din arbejdsgiver, dine omgivelser – og ikke mindst dig selv – at du er seriøs og målrettet og villig til at give den en ekstra skalle for at udvikle dig og dermed yde mere.
10. Du får 4 fantastiske, inspirerende og lærerige måneder sammen med mig som din guide og underviser, og en masse andre skønne elever på uddannelsen, der alle deler din passion for makeup, skønhed og styling.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 26 22 06 67 eller sende mig en mail på info@makeupartistuddannelsen.dk hvis der er noget du er i tvivl om eller har spørgsmål omkring uddannelsen.

Læs også om Camilla Hoegh der har fået drømmejobbet efter hun blev færdig med makeup artist uddannelsen.

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder